Työeläkelakipalvelun käyttöliittymä uudistuu 16.9. alkavalla viikolla 11.09.2019, Julkisuus: Julkinen

Uusi käyttöliittymä on responsiivinen ja mukautuu tietokoneen, kännykän ja tabletin näytölle. Palvelun ulkoasu on selkeämpi, palvelussa navigointi on aiempaa helpompaa ja hakutoiminto tuo osuvampia hakutuloksia.

Telpin hakutoiminnot muuttuvat

Jatkossa haku toimii ja -hakuna ja käytössä on ennakoiva tekstinsyöttö.

Hakutulosten näkymässä näytetään oletuksena voimassaolevat asiakirjat ja useassa eri kansiossa esiintyvä asiakirja näytetään vain kerran hakutuloslistauksessa. Lisäksi hakujen painotuksia on parannettu, jotta hakutulokset olisivat aiempaa osuvampia.

Vuosien 2004-2014 aineisto on helpommin löydettävissä

Vuosien 2004-2014 soveltamisohjeita, esimerkkejä, tiedotteita ja aikasarjoja ei tarvitse jatkossa hakea erikseen, koska palvelun hakutoiminnot kohdistuvat myös näiden vuosien aineistoon. Aineisto on käytettävissä myös navigaation kautta voimassa -suodatuksen avulla.

Selkeämpi ulkoasu navigointiin, asiakirjoihin ja suodatuksiin

Jatkossa Telpin sisältö mukautuu käytettävän laitteen näytölle.

Jos käytät palvelua leveässä näkymässä, asiakirja avautuu näytön oikeaan reunaan ja navigaatio säilyy näytön vasemmassa reunassa. Sisällön suodatus- ja toimintopainikkeet löytyvät asiakirjan yläpuolelta. 

Soveltamisohjeissa eri aikoina voimassaolleeseen ohjeeseen pääset jatkossa asiakirjan toimintovalikon historia- valinnasta. Toimintovalikosta löydät myös esimerkiksi asiakirjaan liittyvät säännökset, oikeustapaukset ja asiakirjat.

Asiakirjan ja koontinäkymän otsikot ja sisällysluettelot ovat numeroituja.

Jaa sisältöjä somessa

Asiakirjan ja uutisen voi jakaa sosiaalisessa mediassa (Facebook, Twitter, LinkedIn) palvelusta löytyvien somepainikkeiden avulla. Sisällön jakaminen onnistuu myös sähköpostilla.
 

 

 

Kaikki uutiset