Kelan eläkkeet työeläkelaitoksille -verkkokurssi

31.01.2020, Julkisuus: Julkinen

Tarvitsetko työssäsi tietoa Kelan eläkkeistä? Palveletko työeläkelaitoksessa asiakkaita? Jos vastasit edellä oleviin kysymyksiin kyllä, niin tartu tilaisuuteen ja ilmoittaudu Kelan tarjoamalle maksuttomalle verkkokurssille.

Kela ja työeläkeala ovat yhdessä sopineet, että annamme toistemme puolesta eläkkeen hakemiseen liittyvää neuvontaa. Käytännössä se tarkoittaa, että opastamme asiakasta yleisellä tasolla ja yksityiskohtaisempaa tietoa tarvitsevat ohjataan eteen päin, esimerkiksi työeläkelaitoksesta asiakas ohjeataan ottamaan yhteyttä Kelaan.

Kela on tuottanut eläkevakuuttajan asiakaspalvelutyön tueksi verkkokurssin. Kurssin sisältönä on yleistä tietoa Suomen eläkejärjestelmästä, opastusta ja ohjeistusta Kelan eläkkeiden neuvonnasta. Lisäksi kurssilla käsitellään yleistä tietoa Kelan eläke-etuuksista ja Kelan etuuksia koskevasta muutoksenhausta.

Ilmoittaudu kurssille Kelan koulutuskalenterissa. Muutaman päivän sisällä saat linkin ja tunnukset kurssille. Sen jälkeen pääset omassa tahdissa opiskelemaan kurssin sisältöä.

Jaa