Työeläkepäivän aiheena muutos ja tulevaisuus

24.09.2020, Julkisuus: Julkinen

Työeläkepäivässä 17.11.2020 aiheita ovat muuttuva maailma ja eläkejärjestelmän kriisinkestävyys. Luvassa alustuksia, vaihtoehtoisia seminaareja ja keskustelua. Työeläkepäivä toteutetaan verkossa alkaen kello 12.30.

Tänä vuonna Työeläkepäivässä puhuttavat muuttuva maailma ja eläkealan matka kriisien yli kohti uutta aikaa. Paneeli ruotii työkykyä ja työkyvyttömyyttä sekä vastaa kiperään kysymykseen, voisiko eläkeala tehdä näissä asioissa nykyistä enemmän? Päivän päätteeksi saamme toimintaohjeita itsemme ja toistemme johtamiseen kohti epävarmaa tulevaisuutta.

Iltapäivään kuuluvat tuttuun tapaan kolme vaihtoehtoista seminaaria, jotka valottavat tällä kertaa suurta sosiaaliturvauudistusta, sijoitustuottoja nollakorkojen maailmassa ja 50-vuotiaan YEL-vakuutuksen kunnon kohennustarpeita.

Tutustu ohjelmaan ja alustajiin sekä tule mukaan. Nyt on hyvä hetki ilmoittautua Työeläkepäivään 2020.

Ilmoittauduthan viimeistään 11.11. Tapahtumaa seurataan verkkoyhteyden välityksellä omalta tietokoneelta tai puhelimelta. Ilmoittautuneet saavat sähköpostilla ohjeen ja henkilökohtaisen linkin osallistumista varten.

Jaa