• Etusivu
  • Uutiset
  • Työttömyyskassojen fuusioitumisesta aiheutuu ilmoitusliikennekatkoja

Työttömyyskassojen fuusioitumisesta aiheutuu ilmoitusliikennekatkoja

26.11.2021, Julkisuus: Julkinen

Palkattomia etuuksia myöntäviä työttömyyskassoja fuusioituu vuodenvaihteessa. Tästä aiheutuu ilmoitusliikennekatkoja palkattomien aikojen yksittäispyyntöjen ja rekisteröintien valmistumisen osalta.

Ilmoitusliikenne katkaistaan 24.12.2021 – 2.1.2022 väliseksi ajaksi, tuona aikana toteutetaan fuusioiden vaatimat toimenpiteet Ansaintajärjestelmään. Kun kaikki toimenpiteet on tehty, ilmoitusliikenne käynnistetään yksittäispyyntöjen ja rekisteröintien osalta uudelleen 3.1.2022.

Fuusioituvat kassat ovat:

Rakennusalan työttömyyskassa ja Työttömyyskassa Finka sulautuvat Teollisuuden työttömyyskassaan 1.1.2022 ja kassan nimeksi tulee Avoin työttömyyskassa (A-kassa).

Lakimiesten työttömyyskassa sulautuu Lääkärien työttömyyskassaan 1.1.2022 ja kassan nimeksi tulee Lakimiesten ja Lääkärien työttömyyskassa/Juristernas och Läkarnas arbetslöshetskassa (LL-kassa).

Fuusion osapuolia koskevia työeläkevakuuttajien yksittäispyyntöjä välitetään vastattavaksi viimeisen kerran 22.12.2021, tämän jälkeen pyyntöjä ei välitetä kassoille. Tehtyihin yksittäispyyntöihin saadaan vastaukset 23.12.2021 mennessä, ja tähän saakka voidaan tehdä myös rekisteröintejä.

Työeläkevakuuttajien käyttämään Palkattomien aikojen käyttöliittymään toteutetaan tarvittavat muutokset jälkikäteen vuoden 2022 versioissa.

Fuusioihin liittyvissä kysymyksissä voitte olla yhteydessä osoitteeseen pajarekisterointi@etk.fi.

Jaa